Posted on

Incalzire locala cu panouri radiante cu infrarosu

panouri-radiante-incalzire-localaCand vorbim despre incalzire locala vorbim despre incalzirea unui anumit perimetru dintr-un spatiu mai mare.

Panourile radiante cu infrarosu reprezinta solutia perfecta pentru o astfel de incalzire, acestea avand capacitatea de a transmite caldura obiectelor si persoanelor din raza lor de actiune.

Putem incalzi local atat spatii rezidentiale cat si spatii industriale.

Pentru incalzirea locala se folosesc, in general, panouri radiante de puteri mai mari.

Ideale pentru incalzirea locala sunt panourile radiante industriale si lampile cu infrarosu pe carbon sau halogen. Lampile cu halogen sunt recomandate pentru incalzire la exterior (ca exemplu, a locului pentru fumatori).

Panouri radiante pentru incalzire locala. Montaj

In ceea ce priveste incalzirea locala, montajul se poate realiza pe un perete lateral, pe tavan sau stativ (in cazul lampilor cu infrarosu). Important este ca distanta de la aparatul de incalzit la zona vizata a fi incalzita sa nu fie mai mere de 3-3,5 m.

Pentru incalzirea locala in interiorul unui spatiu se foloseste, in principal, un panou radiant industrial de 3000w sau 3600w, pentru incalzirea unei suprafete de aproximativ 12 mp sau o lampa cu infrarosu de 2000w, pentru incalzirea unei suprafete de 8-10 mp.

Pentru incalzirea locala la exterior se folosesc lampile cu infrarosu, o lampa cu infrarosu de 2000w avand capacitatea de a incalzi in aceste conditii aproximativ 6 mp.

Modele si preturi de panouri radiante cu infrarosu pentru incalzire locala gasesti aici: http://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/categorie-produs/incalzire-locala-incalzire-terase-inchise/

 Vezi oferta de pret panouri radiante CLICK AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *