Posted on

Solutie ieftina pentru incalzire la exterior

DELEX IRH HALOGEN 2000W-001Printre produsele comercializate de noi se numara si sisteme de incalzire capabile sa incalzeasca la exterior. Acestea sunt lampile cu infrarosu pe carbon si halogen.

Tehnologia de încalzire radianta reflectorizanta imita caldura produsa de razele soarelui, incalzind in mod direct persoana sau obiectul aflat in raza de actiune. Pe masura ce temperatura suprafetei incalzite se ridica, efectul de caldura se simte in aer si zonele inconjuratoare.

Incalzirea radianta este sigura si sanatoasa, nu produce miros, substante chimice, gaze daunatoare si nu ridica praful. Dispozitivul este foarte eficient, folosind mai putina energie electrica pentru a crea aceeasi cantitate de caldura ca si dispozitivele traditionale.

Daca esti in cautarea unei solutii ieftine si eficiente pentru aplicatii de exterior, iti recomand lampile cu infrarosu pe halogen, care au un randament asemanator lampilor pe carbon, pretul de achizitie fiind unul foarte bun.

Un model eficient, la un pret foarte bun, il reprezinta lampa cu infrarosu pe halogen DELEX IRH 2000.

Panourile Radiante DELEX IRH 2000 sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu halogen. Nu ocupa mult spatiu, sunt robuste, rezistente la uzura si au o durata lunga de functionare.

Panoul radiant DELEX IRH 2000 se monteaza doar pe perete, pe suport fix, nu pe stativ mobil, neavand protectie la daramare.

Mai multe detalii despre Lampa cu infrarosu DELEX IRH 2000 si oferta de pret gasesti aici: http://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/produs/lampa-infrarosupanou-radiant-delex-irh-2000-halogen/.

 Vezi oferta de pret panouri radiante CLICK AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *