Posted on

Incalzirea eficienta a biroului

Ai un birou si vrei sa il incalzesti eficient? Atunci inseamna ca ai nimerit unde trebuie!

panouri-radiante-dragus-albeO solutie foarte buna pentru incalzirea biroului o reprezinta panourile radiante cu infrarosu.

Panourile radiante cu infrarosu sunt sisteme de incalzire electrice, incalzind prin radiatie infrarosie, asemeni Soarelui. Ele actioneaza asupra obiectelor din camera, incalzirea aerului realizandu-se de obiectele incalzite in prealabil.

Cu un randament foarte bun si aspect placut, panourile radiante cu infrarosu reprezinta solutia ideala pentru incalzirea unui birou.

Instalare panouri radiante cu infrarosu in birou

Instalarea unui panou radiant cu infrarosu este foarte simpla, scutindu-te de mizerie. Instalarea se realizeaza intr-un timp foarte scurt, fara costuri mari.

In ceea ce priveste pozitia de instalarea, in cazul acestui tip de incalzire, cea mai buna varianta o reprezinta instalarea pe tavanul incaperii, in aceasta pozitie eficienta fiind maxima.

In functie de dimensiunile biroului si de gradul de izolatie al acestuia se va instala unul sau mai multe panouri radiante cu infrarosu.

Cand instalam un singur panou, urmarim sa il punem cat mai central, astfel incat radiatia sa se distribuie uniform in interiorul biroului, acest lucru ducand la incalzirea uniforma a acestuia.

In situatia in care este nevoie de instalarea mai multor panouri radiante cu infrarosu, le pozitionam proportional pe suprafata tavanului sau peretelui, astfel incat acestea sa acopere intregul birou.

 Vezi oferta de pret panouri radiante CLICK AICI.

Aspectul panourilor radiante cu infrarosu

Un alt avantaj al instalarii panourilor radiante cu infrarosu intr-un birou il reprezinta aspectul placut al acestora si faptul ca nu ocupa mult spatiu.

Intr-un birou este nevoie de spatiu, iar un panou radiant cu un peisaj de primavara, nu face altceva decat sa dea o stare psihica buna.

Utilitate panouri radiante cu infrarosu in birou

Panourile radiante cu infrarosu se pot folosi atat pentru incalzirea integrala a broului, caz in care se instaleaza o puterea corespunzatoare, conform dimensiunilor biroului si gradului de izolatie al acestuia, cat si pentru incalzirea locala, a unui anumit perimetru din birou.

In ceea ce priveste incalzirea locala, poti instala panouri radiante doar in zona biroului, astfel incat sa incalzesti doar acea zona, rezultand astfel economii la factura de energie electrica.

De asemenea, panourile radiante cu infrarosu se pot folosi si ca sursa suplimentara de incalzire. Astfel, daca sistemul de incalzire instalat nu asigura caldura suficienta, se instaleaza unul sau mai multe panouri radiante, dimensionate astfel incat sa asigure surplusul necesar.

Sau daca vrei ca panoul radiant cu infrarosu sa actioneze direct asupra ta, il instalezi in zona scaunului de birou si vei avea parte de un confort termic sporit.

 Vezi oferta de pret panouri radiante CLICK AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *