Posted on

Panouri Radiante Dragus. Panouri radiante infrarosu cu eficienta ridicata

panouri-radiante-dragusPanourile radiante DRAGUS lucrează pe principiul încălzirii cu radiatii infrarosii, cu un consum scazut de energie, temeratura ambientala creata fiind foarte placuta.

Panourile Radiante Dragus sunt singurele panouri radiante cu infrarosu de pe piata autohtona a căror putere absorbită scade cu 20% dupa atingerea temperaturii optime de functionare. Datorita randamentul mare al panourilor radiante Dragus si datorita distribuirii uniforme a caldurii în spasiul vizat, se obtine o reducere semnificativa a consumului de energie electrica, comparativ sistemele de încalzire traditionale.

Referitor la timpul de incalzire al panourilor radiante Dragus, este important de stiut ca acestea ajung la temperatura maxima pe suprafata in 5-10 minute de la punerea in functiune, mult mai rapid decat alte tipuri de panouri radiant cu infrarosu.

Principiul de functionare al panourilor radiante Dragus este asemanator principiului prin care Soarele incalzeste pamantul.

Panourile transmit caldura obiectelor din raza de actiune, obiectele incalzite procedand la incalzirea aerului.

Pentru controlul temperaturii din incapere si reducerea consumului de energie electrica, se recomanda folosirea unui termostat de ambient.

Daca doriti o temperatura mai ridicata in incapere, lasati panoul radiant sa functioneze mai mult timp, astfel incat obiectele din jur sa preia caldura.

Imediat ce corpurile fixe se vor incalzi, caldura se va distribui uniform in camera, timpul de funcţionare al elementelor de încalzire reducandu-se la minim.

Suprafaţa panoului radiant Dragus ajunge la o temperatura de 80 –95 grade C, respectiv 100-110 grade C, in functie de modelul ales

 Vezi oferta de pret panouri radiante CLICK AICI.

Montajul Panourilor Radiante Dragus

Montajul Panourilor Radiante Dragus este o simpla formalitate. Cu o bormasina si putina indemanare, montajul poate fi realizat de oricine.  In cazul panourilor radiante mai mari este necoie si de o a doua persoana pentru sustinerea aparatului.

In cutia panoului se gasesc toate accesoriile necesare montajului.

Pozitia de instalare a panourilor radiante Dragus este pe tavan sau perete.

Studiile au demonstrat ca efecienta maxima se obtine prin instalarea pe tavan, procentul de transformare a energiei electrice in energie radianta fiind maxim.

 Vezi oferta de pret panouri radiante CLICK AICI.

Aspectul Panourilor Radiante Dragus

Panourile Radiante Dragus au un aspect placut atat in varianta panouri radiante albe, cu o suprafata neteda si rama din aluminiu eloxat, cu grosime de 2 cm, cat si in varianta panouri radiante personalizate, caz in care clientul alege imaginea ce va fi aplicata pe panou.

Mai multe informatii despre Panourile Radiante Dragus gasesti aici: http://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/panouri-radiante-dragus/.

Video Panouri Radiante cu Infrarosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *